Metal Gear Snake Eater remake behoudt verhaal en stemacteurs

Geplaatst:

Ben jij gehecht geraakt aan het verhaal en de stemacteurs in de originele Metal Gear Solid 3: Snake Eater? Dan kun je opgelucht ademhalen, want de remake gaat niet lopen klooien met die aspecten.

Via Twitter laat Konami weten dat ze het originele verhaal behouden. Wat interessant is, is dat ze ook van plan zijn de originele stemacteurs aan boord te houden. Ja, de acteurs die gewerkt hebben aan Metal Gear Solid 3: Snake Eater keren dus allemaal terug in de remake. Het is niet zo dat ze allemaal naar de studio moeten verkassen. Konami poetst de audio van het origineel op. Is dit hoe jij het graag ziet of had je liever nieuwe innovaties gezien? Fans reageren gemixt op dit nieuws. Aan de ene kant staat de Metal Gear-serie bekend om uitstekend stemacteerwerk, maar een aantal fans hadden toch gehoopt op een nieuwe insteek.

Check hier de solide beelden van METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER.

METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER is in ontwikkeling voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: Konami
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER

Series

Metal Gear Solid

Uitgever

Konami

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Konami

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord