Metal Gear Solid 3 remake in de maak

Geplaatst:
Aangepast: 24 mei 2023 17:38

Het zijn goede tijden voor gamers die graag oude games in een nieuw jasje spelen. Konami werkt namelijk aan een remake van Metal Gear Solid: Snake Eater.

Konami is druk bezig om geliefde games van vroeger te voorzien van een remake. Eerder werd al aangekondigd dat Silent Hill 2 een remake tegemoet kan zien en daar wordt nu een game aan toegevoegd. Metal Gear Solid 3 is namelijk ook in ontwikkeling. De geruchten over een eventuele remake van Metal Gear Solid 3: Snake Eater gaan al langere tijd rond over het wereldwijde web en zijn zelfs al eens bevestigd op een LinkedIn pagina van een medewerker, maar waar het eerder steeds leek te gaan om een PlayStation-exclusive lijkt dat die vork toch anders in de steel te zitten. De remake is namelijk in de maak voor pc, Xbox en PlayStation. Dit is naar buiten gebracht door Jez Corden van Windows Central. Het zou ons niet verbazen als we vanavond tijdens de PlayStation Showcase meer te zien krijgen van deze remake.

Metal Gear Solid 3 Snake Eater Remake1

Wanneer Metal Gear Solid 3: Snake Eater Remake uitkomt is nog niet bekend. Wel weten we dat de remake gaat verschijnen voor pc, Xbox Series en PlayStation 5.

Bron: Windows Central
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER

Series

Metal Gear Solid

Uitgever

Konami

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Konami

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord