PlayStation Showcase bevestigd voor volgende week

Geplaatst:

Maak je klaar om weggeblazen te worden vanuit divisie PlayStation. In de aankomende PlayStation Showcase worden er nieuwe games en nieuwe IP's getoond die gaan verschijnen voor de PlayStation 5 en PSVR2.

De aankomende showcase is meer dan een uur lang en gaat de nieuwste games tonen. Zowel van Sony's first-party studios als third-party studios mogen we nieuwe content verwachten. Niet zomaar third-party studios: Sony claimt in een blogpost dat het de topstudio's vanuit de hele wereld zijn. Trouwens, het zijn niet alleen updates van reeds aangekondigde games. We mogen in ieder geval van Sony's first-party studios ook nieuwe IP's gaan verwachten. De showcase is te bekijken op 24 mei rond een uur of 22:00.

Het gerucht van de aankomende State of Play was dus accuraat, alhoewel het niet ging om een State of Play. Afijn, heb jij nog voorspellingen voor het aankomende evenement? Laat het ons weten! Je leest alle informatie van het evenement terug, hier bij Gameliner.

Bron: PlayStation Blog
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord