Gerucht: Sony stelt verwachtingen PSVR2 bij

Geplaatst:

Het ziet ernaar uit dat de PSVR2 toch niet zo goed loopt als Sony had gehoopt. Ze moet naar verluidt zelfs haar verwachtingen bijstellen.

We zijn nog minder dan een maand verwijderd van de releasedatum van de PSVR 2. Op de nieuwe VR-headset van Sony voor de PlayStation 5 verschijnen straks games als Horizon Call of the Mountain, Gran Turismo 7 en Beat Saber. Toch lijkt het erop dat mensen niet zo warm worden van de nieuwe headset. Volgens een rapport van financieel dienstverleningplatform Bloomberg vallen de pre-orders, die vanaf afgelopen november geplaatst konden worden, zodanig tegen dat Sony niet alleen de verkoopprognoses van de PSVR2 heeft bijgesteld, maar ook de productie van de headsets heeft afgeschaald. Volgens Bloomberg speelt de prijs van de headset een grote rol en vinden mensen de headset simpelweg te duur. Sony heeft echter aan gamesite GamesIndustry.biz bekendgemaakt dat ze de productie van de headsets helemaal niet afgeschaald heeft. Sony beweert daarentegen zelfs dat ze veel enthousiasme ziet onder fans.

We gaan zien hoe de lancering van de PlayStation VR 2 verloopt. De PSVR2 verschijnt 22 februari wereldwijd.

Bron: Bloomberg
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord