Metal Slug Tactics maakt explosieve comeback

-

De strategische actiegame - die we kennen als Metal Slug Tactics - maakt een explosieve comeback. Via een trailer wordt de nieuwe releasewindow prijsgegeven.

Menig Metal Slug-fan heeft ellendig lang moeten wachten op deze terugkeer. In 2022 werd de strategiegame uitgesteld door uitgever Dotemu. Eerst werd er geclaimd dat de strategiegame in 2023 kwam te verschijnen, maar deze releasewindow werd ruim gemist. Gelukkig is Metal Slug Tactics terug en zijn ze klaar om alle bommen en granaten in te zetten. De nieuwe trailer werpt een blik over de gameplaysystemen. Ditmaal mogen Marco, Eri, Fio en Tarma de spotlight pakken. De personages staan centraal in het nieuwe beeldmateriaal dat vol zit met actievolle, maar ook bedachtzame gameplay.

Metal Slug Tactics is beschikbaar in Q4 2024 voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch.

Bron: Dotemu
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Metal Slug Tactics

Ontwikkelaar:

Leikir Studio

Uitgever:

Dotemu

Release:

5 november 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord