Metal Slug Tactics stuurt in november de troepen aan

-

Goed nieuws voor iedereen die de Metal Slug-franchise een warm hart toedraagt. Metal Slug Tactics kent eindelijk een releasedatum en komt volgende maand te verschijnen!

De missie gaat bijna van start. Metal Slug Tactics is een tactische RPG binnen het Metal Slug-universum. Het kent een rogue-lite sausje om de spanning erin te houden, maar verder is het vrij recht door zee. Je zet je infanterie op de juiste plaats en maakt gebruik van de vele vaardigheden die ze kennen. De combat is turn-based dus je hebt een goed stel hersenen nodig om progressie te boeken. Als een echte generaal kan je straks het slagveld domineren. Het is een strategische twist te noemen vergeleken met de klassieke run-and-gun games die je vroeger in de arcadehallen trof.

Metal Slug Tactics is beschikbaar vanaf 5 november voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch.

Bron: Dotemu
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Metal Slug Tactics

Ontwikkelaar:

Leikir Studio

Uitgever:

Dotemu

Release:

5 november 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord