Metal Slug Tactics

  • Ontwikkelaar Leikir Studio
  • Eerste releasedatum 2023
  • Platformen Pc , Nintendo Switch
  • Genre Actie , Strategie
  • Gameliner score -

Trailer: Dotemu stelt lancering Metal Slug Tactics uit

Het uitstellen van games is tegenwoordig niet meer te voorkomen. Dotemu moet er helaas aan geloven met Metal Slug Tactics.

Uitgever Dotemu beleeft een geweldig jaar dankzij TMNT: Shredder's Revenge, maar slecht nieuws is helaas ook onderdeel van hun 2022. Via Twitter geven ze aan dat er nog wat langer aan de game gesleuteld moet worden. Ze willen Metal Slug Tactics namelijk zo explosief mogelijk lanceren. Volgend jaar mogen we de strategiegame verwelkomen. Bekijk hier gameplay van Metal Slug Tactics.

Metal Slug Tactics verschijnt nu in 2023 voor de pc en Nintendo Switch.

BRON Dotemu

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?