Metroid Prime 4

  • Ontwikkelaar Retro Studios
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Metroid Prime 4 wisselt van ontwikkelaar en verschijnt nog later

Slecht nieuws voor de Metroid-liefhebbers. Nintendo's Shinya Takahashi kondigt middels een filmpje aan dat er is besloten om van ontwikkelaar te wisselen voor Metroid Prime 4. Daarbij gaat de game ook nog eens nog later verschijnen.

Het is treurig nieuws, maar blijkbaar noodzakelijk. Nintendo was niet blij met de kwaliteit en wil de fans niet teleurstellen. Dit heeft ertoe geleidt dat niet Bandai Namco, maar Retro Studios de game in ontwikkeling heeft. Retro Studios is bekend met de serie, deze studio heeft immers ook de eerdere delen gemaakt. Het huidige werk gaat per direct de prullenbak in. Precies, Retro start helemaal opnieuw. Hierdoor komt de game nog later uit dan verwacht. Het komt niet vaak voor dat Nintendo met een dergelijke excuusvideo naar buiten komt en in dit geval lijkt het oprecht. Kijk voor het gehele verhaal naar onderstaande video.

BRON Nintendo

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?