Microsoft x ZeniMax Media deal is rond

De Microsoft x ZeniMax Media deal is officieel goedgekeurd door de Europese Commissie. Bethesda en haar studios zijn nu onderdeel van de Xbox first party line-up.

Vorig jaar kwam het grote nieuws dat Microsoft Bethesda overneemt. Met een bod van 7.5 miljard dollar was Zenimax Media, het moederbedrijf van Bethesda Softworks, opgekocht door Microsoft. Alle studio's die voor Bethesda werken vielen ook onder deze deal. De deal is drie dagen geleden officieel goedgekeurd door de Europese Commissie. Eerder liet Microsoft weten dat Bethesda-games voorlopig nog niet Xbox-exclusive gaan worden. Nu de deal rond is, gaat hier wellicht verandering in komen. Dit betekent ook dat er een grote kans is dat Microsoft een Bethesda-showcase geeft deze maand.

De Microsoft x Zenimax Media deal is op 5 maart 2021 officieel goedgekeurd door de Europese Commissie.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?