Middle-earth: Shadow of War

  • Ontwikkelaar Monolith Productions
  • Eerste releasedatum 10 oktober 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Microtransacties worden uit Middle-earth: Shadow of War gehaald

Sinds de release bevat Middle-earth: Shadow of War al microtransacties, maar deze worden over een aantal maanden uit de game gehaald. In een blog post laat ontwikkelaar Monolith Productions weten dat de in-game markt op 17 juli zal sluiten.

Monolith Productions laat weten dat het tot de conclusie is gekomen dat de microtransacties niet bij het Nemesis Systeem passen. Het moet juist een uitdaging zijn om een goed leger te bouwen, en de War Chests maken het volgens de ontwikkelaar te simpel. Spelers kunnen nog tot 8 mei goudstukken aanschaffen, waarmee deze War Chests gekocht kunnen worden. Na 17 juli verdwijnt de in-game markt en worden overgebleven goudstukken omgezet naar in-game items. Mirian blijft wel bestaan en Monolith maakt het mogelijk om hier meer mee aan te schaffen, waaronder Training Orders en het upgraden van wapens. Naast het aanpassen van de microtransacties kunnen spelers de komende maanden ook een aanpassing van het Nemesis-systeem verwachten, samen met nieuwe outfits, wapens en meer.

onbekend

Middle-earth: Shadow of War is verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?