Mini-docu toont productie Planet of Lana soundtrack

Geplaatst:

Benieuwd naar hoe de soundtrack van de game Planet of Lana geproduceerd is? Uitgever Thunderful Games heeft een speciale mini-documentaire hierover uitgebracht.

Planet of Lana verscheen vorig jaar op verschillende platformen. De game volgt het verhaal van Lana, die haar oudere zus moet zien te redden van mysterieuze robots. In de mini-docu is te zien hoe componist Takeshi Furukawa bij de soundtrack van Planet of Lana betrokken is geraakt. Toen hij een foto van de game zag op social media besloot hij de creative director Adam Stjarnljus te benaderen met de vraag of de game al een componist had. De singer-songwriter Siobhan Wilson komt ook aan het woord en vertelt hoe het nummer 'Horizons' in samenwerking met Furukawa tot stand is gekomen. De documentaire is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Planet of Lana is nu beschikbaar op de pc, Xbox Series, Xbox One, PlayStation 4/5 en de Nintendo Switch. Lees hier Bram’s Planet of Lana review.

Bron: Thunderful Games

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Planet of Lana

Series

-

Uitgever

Thunderful Publishing

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

23 mei 2023

Ontwikkelaar

Wishfully Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord