Releasedatum Planet of Lana vrijgegeven

-

Thunderful Games heeft zojuist een nieuwe trailer uitgebracht voor Planet of Lana. In deze trailer wordt de releasedatum vrijgegeven.

Planet of Lana toont ons het verhaal van - je verwacht het niet - Lana met haar dierlijk metgezel, genaamd Mui. De protagonist is op een reddingsmissie - ze moet namelijk haar zus zien te redden. De gameplay is gebaseerd op de relatie die Lana en Mui delen. Samen moeten ze de gevaren van de kleurrijke planeet zien te trotseren. Je hebt elkaar nodig om de puzzels op te lossen, maar een vuist maken tegen de vele gevaren zal lastig gaan. Je moet stealth gebruiken om niet ten prooi te vallen aan de koude machines. Deze artistieke game is deze maand nog te spelen.

Check hier onze preview van Planet of Lana.

Planet of Lana is beschikbaar vanaf 23 mei voor de pc en Xbox-consoles. De indiegame lanceert vanaf dag één op Xbox Game Pass.

Bron: Thunderful Games
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Planet of Lana

Ontwikkelaar:

Wishfully Studios

Uitgever:

Thunderful Publishing

Release:

23 mei 2023

Reviewscore:

Platforms:

PC
XONE
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord