Trailer: Releasewindow voor Planet of Lana bekendgemaakt

Geplaatst: 18 augustus 2022 11:40

Wishfully Studios heeft de releasewindow voor Planet of Lana bekendgemaakt. Het nieuws wordt niet alleen gevierd met een nieuwe trailer, maar ook met een blogpost vol informatie over de game.

Het was de bedoeling dat Planet of Lana dit jaar nog zou uitkomen, maar dat is niet meer haalbaar. Daarom gaat de game nu in 2023 verschijnen. Nu we het slechte nieuws uit de weg hebben is het tijd voor het goede nieuws. Er is namelijk meer informatie onthuld. Nadat robots de planeet Novo binnenvallen heeft Lana geen andere keus dan de wildernis in te vluchten. Haar zus heeft minder geluk en wordt gevangengenomen. In de bossen ontmoet ze de katachtige Mui en daardoor besluit ze om haar zus te redden. Mui is klein en heeft toegang tot andere plekken, waardoor ze samen puzzels moeten oplossen. Sluipen is ook onderdeel van de game en daar zijn de schaduwen en het hoge grass geschikt voor. Hoewel Mui je automatisch volgt, kun je de katachtige ook commando’s geven.

In de trailers van Planet of Lana hebben we voornamelijk het eerste gebied gezien. Een bosrijk gebied met grasvelden en rotsen. Maar haar reis gaat ook over de zee, door moerassen en zelfs de woestijn.

Planet of Lana verschijnt in de lente van 2023 voor de pc, Xbox One en Xbox Series. De game verschijnt ook direct op de Game Pass. Mocht je naar gamescom gaan deze maand dan kun je de demo zelf uitproberen.

Bron: Xbox New

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Planet of Lana

Series

-

Uitgever

Thunderful Publishing

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

23 mei 2023

Ontwikkelaar

Wishfully Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord