Trailer: Nieuwe trailer uitgekomen voor Planet of Lana

Geplaatst:

Er is een nieuwe trailer uitgekomen voor de puzzelgame Planet of Lana. Ontwikkelaar Whishfully toonde de nieuwe beelden tijdens het Day of the Dev-evenement.

Planet of Lana werd voor het eerst getoond tijdens de Summer Game Fest vorig jaar. In de game speel je als Lana, een jong meisje die op een quest is haar zusje te redden van robots die haar planeet Novo zijn binnengevallen. Dit doet ze met de hulp van het mythische wezentje Mui. Samen moeten ze verschillende puzzels oplossen en proberen uit handen te blijven van de robots. De trailer toont nieuwe gameplaybeelden van Planet of Lana en is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Planet of Lana komt uit op de Xbox One, Xbox Series X/S en pc. Een releasedatum voor de game is nog niet bekend.

Bron: YouTube

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Planet of Lana

Series

-

Uitgever

Thunderful Publishing

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

23 mei 2023

Ontwikkelaar

Wishfully Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord