Planet of Lana

  • Ontwikkelaar Wishfully Studios
  • Eerste releasedatum 2023
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Puzzel , Platform
  • Gameliner score -

Video Preview: Planet of Lana - Kleurrijk en duister

Na een hele drukke gamescom-week zijn Rudy en Bram er bijna klaar mee. Bijna, want voor zij weer huiswaarts keerden gingen zij nog aan de slag met Planet of Lana. Een game over een elfjarig meisje dat voor een groot avontuur staat. Samen met een vreemd wezentje moet ze haar zus zien te redden. Naast dat hij een demo heeft kunnen spelen, heeft Bram ook nog uitgebreid met één van de ontwikkelaars staan praten. Hij kan dan ook niet onder stoelen of banken steken dat hij laaiend enthousiast is over dit project.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?