Check hier alle The Game Awards 2023 content

De Sims 3

  • Ontwikkelaar EA RS Studio
  • Eerste releasedatum 4 juni 2009
  • Platformen Pc
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Misdaad in De Sims 3 heeft rare bijwerkingen

The Sims™ veroorzaakte in het nieuwe millennium een aardverschuiving in de gameswereld. Het spel werd binnen de kortste keren de bestverkopende pc-game aller tijden. Elke beslissing die je neemt heeft rechtstreeks invloed op het leven van een Sim. De game bevat levensechte Sims, gloednieuwe gameplay en de grensverleggende toevoeging van genetische kenmerken, waardoor Sims hun DNA van generatie op generatie doorgegeven.

Over niet al te lange tijd kunnen we al weer gaan genieten van De Sims 3, en om nog maar eens wat leven in de brouwerij te gooien, is er een trailer van de game vrijgekomen. In de trailer zie je dat de misdaad rare bijwerkingen heeft. Lolly's van kinderen afpakken is blijkbaar toch niet zo'n goed idee, want dat betekent dat je weer een paar weken moet zweten op de lopende band.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?