Monster Hunter Tri

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 23 april 2010
  • Platformen Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Monster Hunter Tri G komt in 2012

Monster Hunter Tri G is de verbeterde versie van Monster Hunter Tri die onlangs voor Nintendo Wii verscheen. De game zou in december op 10 december moeten verschijnen in de land van de reizende zon, Japan. Zojuist heeft het Official Nintendo Magazine laten weten dat de game met de herfst volgend jaar naar Europa zal komen.

onbekend

Nintendo en Capcom hebben nog niets officieel bekend. We zullen het dus nog even moeten afwachten.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?