Moonlighter

  • Ontwikkelaar Digital Sun
  • Eerste releasedatum 29 mei 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Moonlighter: Between Dimensions komt naar consoles

Het heeft een tijdje geduurd maar de Moonlighter dlc Between Dimensions komt binnenkort naar de consoles. Zoals gewoonlijk maakte de uitgever 11 bit studios dit bekend via een trailer.

Moonlighter: Between Dimensions kwam bijna een jaar geleden uit voor de pc en baant zich nu ook een weg naar de consoles. De dlc brengt niet alleen een nieuwe Dungeon, maar ook tien nieuwe vijanden en vijf kleinere eindbazen. Om je helemaal klaar te stomen voor de gevechten zijn er ook nieuwe wapens en uitrustingen toegevoegd. De winkel en het dorpje zijn erg belangrijk in Moonlighter dus ook hier zijn een aantal veranderingen in aangebracht. Om de dlc te spelen moet je wel eerst het verhaal van Moonlighter hebben uitgespeeld.

Moonlighter: Between Dimensions verschijnt op 29 mei voor de Nintendo Switch, Xbox One en PlayStation 4 voor een prijs van zeven euro.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?