Moonlighter

  • Ontwikkelaar Digital Sun
  • Eerste releasedatum 29 mei 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Video: 11 Bit StudiOS onthult hun vergelijkingstrailer voor Moonlighter

11 Bit StudiOS onthult hun vergelijkingstrailer voor hun nieuwe winkelsimulator en dungeon crawler, Moonlighter. De Super Official Platform Trailer steekt de draak met de veelvoorkomende vergelijkingstrailers.

11 Bit StudiOS laat zien hoe de game op de PlayStation 4, Xbox, Nintendo Switch en de pc draait. De trailer heeft veel buzzwords zoals 4K Resolution, Realistic Physics, Volumetric Smoke en andere technische hoogstandjes. Dit lijkt allemaal heel overdreven voor een pixel-art game, maar de trailer is vermakelijk en biedt ondertussen een glimp van de game. Bekijk de Super Official Platform Trailer hier.

Moonlighter komt op 29 mei naar de PlayStation 4, Xbox One en de pc. De Nintendo Switch-versie wordt ook ontwikkeld alleen is de releasedatum nog niet bekendgemaakt.

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?