Moonlighter

  • Ontwikkelaar Digital Sun
  • Eerste releasedatum 29 mei 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Video: Releasedatum voor Moonlighter bekendgemaakt

De releasedatum voor de nieuwe Zelda-achtige RPG, Moonlighter, is bekendgemaakt. De game wordt ontwikkeld door Digital Sin en krijgt ook een trailer.

In Moonlighter beheer je als Will de winkel van de familie en zorg je ervoor dat je klanten tevreden zijn. Dit bereik je door goed rekening te houden met de wensen van de klanten door prijzen te verlagen of te verhogen. Ook moet je jezelf beschermen tegen de dieven die je winkel proberen leeg te stelen. Na sluitingstijd moet je de dungeons verkennen om de voorraad aan te vullen, je winkel uit te breiden en jezelf sterker te maken. Bekijk de trailer hier.

Moonlighter komt op 29 mei naar de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?