Mouse is dé gruwelijke Disney first-person shooter

Geplaatst:

Waan je in de oude zwart-witte tekenfilms, terwijl je als Mouse iedereen neerslaat of neerschiet. Het klinkt bizar, maar de First-Person Shooter is geen grap en dat blijkt wel uit de gameplaytrailer die tijdens de The Triple-i Initiative werd getoond.

Wie had gedacht dat Mouse de First-Person Shooter is die we stiekem allemaal willen spelen? Ik zal even een korte introductie van de game geven, voordat je de actievolle en bizarre trailer aanklikt. In Mouse ben je een private detective die regelmatig met zijn pistool loopt rond te zwaaien, waardoor de kogels in het rond vliegen. Je rent en springt door de levels heen, terwijl je je alleen bezighoudt met je gezondheidsbalk en de vijanden op je scherm. Dit allemaal in zwart-wit, want Mouse is gebaseerd op de Noir-films en ouderwetse tekenfilms. Vergeet trouwens niet je spinazie op te eten, want dat is belangrijk om een succesvol leven te leiden.

Mouse gaat in 2025 verschijnen voor de pc.

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord