Mouse: P.I. For Hire krijgt nieuwe gameplay-trailer

-

Mouse, de zwart-witte first-person shooter met Disney-achtige cartoon graphics van Fumi Games, heeft een nieuwe naam gekregen: Mouse: P.I. For Hire. Samen met de naamswijziging werd ook een gloednieuwe gameplay trailer uit de doeken gedaan.

De game, die eruitziet als een cartoon uit de jaren '30 met een donker, noir-achtige sfeer, neemt je mee op een avontuur vol gevaar en corruptie. Spelers stappen in de schoenen van John Mouston, een privédetective, gewapend met iconische mid-century wapens zoals een revolver, Tommy Gun, hamer, Carcano en dynamiet. Naast het oplossen van mysteries en het aangaan van verschillende uitdagingen, biedt de game een speelse twist aan de traditionele FPS-gameplay door vijanden te laten gedragen als tekenfilmfiguren. Bekijk hieronder de trailer:

De release van Mouse: P.I. For Hire staat gepland voor ergens in 2025 en komt naar PlayStation 5, Xbox Series S|X, Nintendo Switch en pc.

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mouse: P.I. For Hire

Ontwikkelaar:

Fumi Games

Uitgever:

PlaySide

Release:

2025

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord