MultiVersus Season 1 is uitgesteld

Geplaatst:

Slechts nieuws voor de MultiVersus-spelers onder ons, want de studio heeft besloten om het eerste seizoen van de game uit te stellen.

Na het goede nieuws dat Lebron naar MultiVersus komt, heeft Player First Games nu slecht nieuws. Het eerste seizoen van MultiVersus is namelijk uitgesteld. Season 1 zou officieel op 9 augustus van start gaan, maar dat gaat nu niet meer door. Dit betekent dat het pre-season en de daarbij horende Battle-Pass worden verlengd, maar ook dat het personage Morty nog even op zich laat wachten. De studio bedankt in een andere Tweet iedereen die de open bèta heeft uitgeprobeerd en geeft aan dat ze toegewijd zijn om goede updates naar de game te brengen. De exacte reden voor het uitstel wordt echter niet gegeven.

Ondertussen kun je in onze preview van MultiVersus lezen dat de game voor concurrentie kan gaan zorgen.

Het is nog niet bekend wanneer MultiVersus Season 1 van start gaat. Je kunt de game uitproberen op de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot MultiVersus

Series

-

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

28 mei 2024

Ontwikkelaar

Player First Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord