MultiVersus

  • Ontwikkelaar Player First Games
  • Eerste releasedatum 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Fighting , Platform
  • Gameliner score -

MultiVersus Season 1 is uitgesteld

Slechts nieuws voor de MultiVersus-spelers onder ons, want de studio heeft besloten om het eerste seizoen van de game uit te stellen.

Na het goede nieuws dat Lebron naar MultiVersus komt, heeft Player First Games nu slecht nieuws. Het eerste seizoen van MultiVersus is namelijk uitgesteld. Season 1 zou officieel op 9 augustus van start gaan, maar dat gaat nu niet meer door. Dit betekent dat het pre-season en de daarbij horende Battle-Pass worden verlengd, maar ook dat het personage Morty nog even op zich laat wachten. De studio bedankt in een andere Tweet iedereen die de open bèta heeft uitgeprobeerd en geeft aan dat ze toegewijd zijn om goede updates naar de game te brengen. De exacte reden voor het uitstel wordt echter niet gegeven.

Ondertussen kun je in onze preview van MultiVersus lezen dat de game voor concurrentie kan gaan zorgen.

Het is nog niet bekend wanneer MultiVersus Season 1 van start gaat. Je kunt de game uitproberen op de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

BRON Twitter

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?