Muziekgame FUSER wordt stopgezet

Geplaatst: 5 december 2022 09:40
Aangepast: 5 december 2022 17:22

De muziekgame FUSER wordt stopgezet. Over een weekje of twee is de titel van ontwikkelaar Harmonix Music Systems niet meer te verkrijgen via de online stores.

FUSER was het nieuwste muziekproject van de makers van Dance Central en Rock Band. Je beheerde een muziekfestival dat te allen tijde doorging. Harmonix bedankt de fans, maar geeft niet een directe reden voor de sluiting van het festival. Vanaf 19 december stopt de service voor FUSER. Niet alleen de live services worden dan stopgezet, maar de game en alle bijbehorende DLC's zijn straks niet meer te koop. Fans op Twitter zijn teleurgesteld en uitten hun ongenoegen dan ook. Vele FUSER-liefhebbers geven aan er veel geld in geïnvesteerd te hebben middels de aankoop van uitbreidingen en andere microtransacties. Ze zijn daarom gefrustreerd dat de game vroegtijdig het feestje stopt.

Bekijk hier gameplaybeelden van FUSER.

FUSER werd gelanceerd op 10 november 2020 en zal niet meer te koop zijn vanaf 19 december.

Bron: Twitter
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot FUSER

Series

-

Uitgever

NCSOFT

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

10 november 2020

Ontwikkelaar

Harmonix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord