FUSER

  • Ontwikkelaar Harmonix
  • Eerste releasedatum 10 november 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Muziek
  • Gameliner score -

Muziekgame FUSER wordt stopgezet

De muziekgame FUSER wordt stopgezet. Over een weekje of twee is de titel van ontwikkelaar Harmonix Music Systems niet meer te verkrijgen via de online stores.

FUSER was het nieuwste muziekproject van de makers van Dance Central en Rock Band. Je beheerde een muziekfestival dat te allen tijde doorging. Harmonix bedankt de fans, maar geeft niet een directe reden voor de sluiting van het festival. Vanaf 19 december stopt de service voor FUSER. Niet alleen de live services worden dan stopgezet, maar de game en alle bijbehorende DLC's zijn straks niet meer te koop. Fans op Twitter zijn teleurgesteld en uitten hun ongenoegen dan ook. Vele FUSER-liefhebbers geven aan er veel geld in geïnvesteerd te hebben middels de aankoop van uitbreidingen en andere microtransacties. Ze zijn daarom gefrustreerd dat de game vroegtijdig het feestje stopt.

Bekijk hier gameplaybeelden van FUSER.

FUSER werd gelanceerd op 10 november 2020 en zal niet meer te koop zijn vanaf 19 december.

BRON Twitter

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?