FUSER

  • Ontwikkelaar Harmonix
  • Eerste releasedatum 10 november 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Muziek
  • Gameliner score -

Trailer: Harmonix onthult DJ-game FUSER

Tijdens PAX East is er een nieuwe muziek-game onthuld. Met een muzikale aankondigingstrailer is de DJ-game FUSER officieel gepresenteerd aan het grote publiek.

We kennen natuurlijk al games als DJ Hero, Guitar Hero en Rock Band, maar richting het einde van dit jaar voegt FUSER zich in dat rijtje. Zoals de titel van de game al een beetje doet vermoeden is het samen laten smelten van verschillende nummers de sleutel tot succes in deze game. In de trailer zijn bijvoorbeeld nummers als Bad Guys van Billie Eilsh en Party Rock Anthem van LMFAO. Volgens Harmonix is FUSER een nonstop muziek festival waarbij jij letterlijk en figuurlijk aan de knoppen draait. Er zit een campaign in de game, maar je kunt ook muziek maken in freestyle of het tegen iemand opnemen in een online multiplayer modus.

FUSER staat gepland voor een release in de herfst van dit jaar voor de Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc.

BRON Harmonix

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?