Releasedatum FUSER bekendgemaakt

Geplaatst:

Er zijn maar weinig festivals dit jaar, maar gelukkig kun je binnenkort wel aan de slag met DJ-game FUSER. De releasedatum is namelijk aangekondigd.

Harmonix had al eerder aangegeven dat de game deze herfst beschikbaar zou zijn en die belofte kunnen ze nakomen. FUSER is een muziekgame waarin jij controle neemt over de DJ-booth. Tijdens IGN's Summer of Gaming toonde Harmonix de eerste gameplaybeelden van FUSER. Sindsdien is het vrij stil geweest rondom de game. Gelukkig krijgen we nu een mooie tweet met de releasedatum, zodat je toch nog een beetje kan genieten van het festivalseizoen dit jaar. Bekijk hier de aankondigingstrailer van FUSER.

FUSER is beschikbaar vanaf 10 november voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot FUSER

Series

-

Uitgever

NCSOFT

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

10 november 2020

Ontwikkelaar

Harmonix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord