Warhammer Online: Age of Reckoning

  • Ontwikkelaar BioWare
  • Eerste releasedatum 18 september 2008
  • Platformen Pc
  • Gameliner score

Naakt wordt beloond in Warhammer Online

Sommige mensen houden ervan om in een game naakt rond te lopen. In de echte wereld sta je voor schut als je dat doet, en daarom zoeken deze gamers hun toevlucht dus tot games waarin dit kan. Denk aan games als GTA (San Andreas), waarin je je personage kunt ontkleden tot de onderbroek. Of denk aan Fable, waar je zelfs beloond wordt met extra geld als je quests doet met alleen je gehaakte Amerikaanse onderbroek.

Warhammer Online: Age of Reckoning heeft dit idee overgenomen, want als je in de game een 'dungeon' naakt voltooid, krijg je daar nog een extra beloning voor. Dus, beste gamers, aan je gameheld de eer om naakt het strijdtoneel te betreden, en de tegenpartij de grond in te hakken voor een extra bonus!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?