Warhammer Online: Age of Reckoning

  • Ontwikkelaar BioWare
  • Eerste releasedatum 18 september 2008
  • Platformen Pc
  • Gameliner score

Twee nieuwe klassen voor Warhammer Online

Deze winter zal er een update verschijnen voor Warhammer Online: Age of Reckoning, waarin twee nieuwe klassen worden geïntroduceerd. Aan de ene kant krijgen we de Empire's Knight of the Blazing Sun en aan de andere kant de Dark Elf Black Guard, respectievelijk aan de zijde van de Order en Destruction.

De release daarvan is dus deze winter. Een vrij vage datum, aangezien dat de periode is van 21 december tot en met 21 maart. We zullen zien wanneer de update echt gaat komen, misschien is het al wel een kerstcadeau...

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?