Winacties: Win Warhammer Online: Age of Reckoning

Geplaatst: 25 oktober 2008 16:54
Aangepast: 29 juni 2019 21:12

De strijd is nu officieel losgebarsten! Welke kant kies jij? De Order of Destruction? Bij de nieuwe Warhammer Online: Age of Reckoning draait het niet om het Player vs. Player- of Player vs. Enemy-element, maar om Realm vs. Realm. Dit betekent gigantische gevechten met meer dan twintig spelers tussen verschillende rassen.

Wij bij Gameliner geven één exemplaar weg van de pc-game Warhammer Online: Age Of Reckoning. Deze geven we natuurlijk niet zomaar weg. Daar moet iets voor gedaan worden! Wij zoeken het antwoord op deze vraag:

Hoeveel klassen zijn er in totaal speelbaar in Warhammer Online: Age of Reckoning

Weet jij het antwoord? Stuur dan onmiddellijk een e-mail met daarin je antwoord en je accountnaam naar het volgende adres: prijsvraag@gameliner.nl. De prijsvraag sluit op 1 november. Veel succes!

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Warhammer Online: Age of Reckoning

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasedatum

18 september 2008

Ontwikkelaar

BioWare

Gameliner Awards

-

Lees meer