Warhammer Online: Age of Reckoning

  • Ontwikkelaar BioWare
  • Eerste releasedatum 18 september 2008
  • Platformen Pc
  • Gameliner score

Winacties: Win Warhammer Online: Age of Reckoning

De strijd is nu officieel losgebarsten! Welke kant kies jij? De Order of Destruction? Bij de nieuwe Warhammer Online: Age of Reckoning draait het niet om het Player vs. Player- of Player vs. Enemy-element, maar om Realm vs. Realm. Dit betekent gigantische gevechten met meer dan twintig spelers tussen verschillende rassen.

Wij bij Gameliner geven één exemplaar weg van de pc-game Warhammer Online: Age Of Reckoning. Deze geven we natuurlijk niet zomaar weg. Daar moet iets voor gedaan worden! Wij zoeken het antwoord op deze vraag:

Hoeveel klassen zijn er in totaal speelbaar in Warhammer Online: Age of Reckoning

Weet jij het antwoord? Stuur dan onmiddellijk een e-mail met daarin je antwoord en je accountnaam naar het volgende adres: prijsvraag@gameliner.nl. De prijsvraag sluit op 1 november. Veel succes!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?