Nachtbrakers: 24-03 met Snoop Dogg, PlayStation 5 firmware en Tour de France 2022

Geplaatst:

Ha Gameliners! Het is weer klokslag twaalf uur en dat betekent natuurlijk weer een kersverse Nachtbrakers. Ik ben het wereldwijde web afgestruind om het laatste nieuws met jullie te delen. In deze mini-editie van de Nachtbraker hebben we het over Snoop Doggs, die man komt als operator naar Call of Duty, komt Sony met een firmware update voor de PS5 en is er nieuwe Tour de France 2022-game aangekondigd in een aankondigingstrailer.

onbekend

  • Snoop Dogg komt als nieuwe Operator richting Call of Duty: Warzone en Call of Duty Vanguard en naar Call of Duty Mobile. Activision Blizzard heeft laten weten dat de rapper als Operator naar de populaire shooter komt op 19 april. Snoop Dogg is inclusief voicelines, beloningen en items te verkrijgen als bundel. Voor de mobiele app wordt vanaf 1 april een Lucky Draw georganiseerd, waarbij je mr. Dogg als Operator kan krijgen. Who let the dogg out?

onbekend

  • Er is vandaag een nieuwe firmware update uitgerold voor de PlayStation 5. De update brengt nieuwe functionaliteiten naar de next-gen Console van Sony. Je kunt nu gesloten Parties aanmaken en ook vijf games aan het hoofdscherm vastmaken. Dit had Microsoft ook al voor de Xbox. Maar iemand moet het laatste zijn. Daarnaast werkt Sony aan Variable Refresh Rate (VRR) voor de console en dit moet ergens in de komende maanden beschikbaar zijn. VRR zorgt dat de Screen Tearing verholpen wordt, maar ook voor minder lag zorgen en betere graphics. Hier kun je de volledige lijst met updates vinden.

onbekend

  • Wielrennen is kut! Er is toch niks leuks aan? Mocht je van deze oersaaie sport houden, dan heb ik wel goed nieuws voor je. Op 9 juni aanstaande verschijnt er namelijk een nieuwe game van deze sport. De game heeft een nieuwe online modus en meer. Naast de solomodus kun je ook virtueel van je fiets afflikkeren en zo blessures oplopen. Er zijn 92 etappes in Tour de Franse 2022 beschikbaar. De game is aangekondigd in onderstaande aankondigingstrailer. Geniet ervan!

We sluiten deze mini-editie van de Nachtbraker geheel in stijl af met onderstaand nummertje. Morgenavond hebben we weer een normale editie en deze neemt Claudia voor haar rekening. Hopelijk voelt Patrick zich maandag weer wat beter. Laat in het reactieveld hieronder allemaal beterschap achter, hopelijk knapt hij daar snel van op.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord