Nacon kondigt gesloten beta Blood Bowl III aan

Geplaatst:
Aangepast: 16 november 2020 15:32

Uitgever Nacon en ontwikkelaar Cyanide Studio hebben een update gegeven over hun aankomende strategiegame Blood Bowl III. Ze hebben namelijk bekendgemaakt dat de bloedlustige game een gesloten beta ontvangt.

Tijdens gamescom 2020 werd het vervolg op de fantasy football turn-based strategiegame-serie Blood Bowl onthuld door uitgever Nacon. Dit vervolg genaamd Blood Bowl III staat ook deze keer weer in het teken van bloederige potjes American football die zich afspelen in het universum van Warhammer. Nacon heeft laatst samen met ontwikkelaar Cyanide Studio aangekondigd dat Blood Bowl III een gesloten beta krijgt. Spelers die de nieuwe editie van het gelijknamige bordspel geproduceerd door Games Workshop pre-orderen, krijgen toegang tot deze beta. Er komen ook nog andere manieren om toegang te krijgen tot de gesloten beta. Details daarover worden later nog onthuld, evenals meer informatie over de releasedatum en game-content van Blood Bowl III.

Een precieze datum voor de gesloten beta is nog onbekend. De gesloten beta staat gepland om in het begin van 2021 van start te gaan. Blood Bowl III komt begin 2021 uit voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en Nintendo Switch.

Bron: Nacon
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Blood Bowl III

Series

Blood Bowl

Uitgever

Nacon

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

23 februari 2023

Ontwikkelaar

Cyanide Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord