Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Blood Bowl III

  • Ontwikkelaar Cyanide Studio
  • Eerste releasedatum 23 februari 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Sport , Strategie
  • Gameliner score

Trailer: De Lizardmen trappen af in Blood Bowl 3

Cyanide Studio is momenteel niet geliefd onder de Blood Bowl-fans. Ze hopen de eerste stap te kunnen zetten richting het herstel van de relatie middels het eerste seizoen van Blood Bowl 3.

Vanaf 22 juni kunnen spelers aan de slag met het eerste seizoen van Blood Bowl 3. De Lizardmen maken een opkomst als de nieuwe factie van de sportgame. Deze reptielen zijn pittige tegenstanders door zowel kracht als snelheid te combineren in hun spel. De Lizardmen zijn straks gratis te spelen in Blood Bowl 3. Cyanide Studio is sowieso in een gulle bui, want de Blood Pass voor het eerste seizoen wordt ook gratis uitgedeeld. Via deze pass kunnen spelers content ontgrendelen door Blood Bowl 3 te spelen. Is dit het begin van het eerherstel voor de studio?

Check hier onze review van Blood Bowl 3.

Blood Bowl 3 is nu beschikbaar voor de pc, PlayStation-consoles en Xbox-consoles.

BRON Warhammer Skulls

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?