Trailer: De Lizardmen trappen af in Blood Bowl 3

Geplaatst:

Cyanide Studio is momenteel niet geliefd onder de Blood Bowl-fans. Ze hopen de eerste stap te kunnen zetten richting het herstel van de relatie middels het eerste seizoen van Blood Bowl 3.

Vanaf 22 juni kunnen spelers aan de slag met het eerste seizoen van Blood Bowl 3. De Lizardmen maken een opkomst als de nieuwe factie van de sportgame. Deze reptielen zijn pittige tegenstanders door zowel kracht als snelheid te combineren in hun spel. De Lizardmen zijn straks gratis te spelen in Blood Bowl 3. Cyanide Studio is sowieso in een gulle bui, want de Blood Pass voor het eerste seizoen wordt ook gratis uitgedeeld. Via deze pass kunnen spelers content ontgrendelen door Blood Bowl 3 te spelen. Is dit het begin van het eerherstel voor de studio?

Check hier onze review van Blood Bowl 3.

Blood Bowl 3 is nu beschikbaar voor de pc, PlayStation-consoles en Xbox-consoles.

Bron: Warhammer Skulls
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Blood Bowl III

Series

Blood Bowl

Uitgever

Nacon

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

23 februari 2023

Ontwikkelaar

Cyanide Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord