Grote update Blood Bowl 3 uitgebracht

Geplaatst: 26 maart 2023 21:30

Nacon en Cyanide Studios hebben een grote update uitgerold voor Blood Bowl 3. De fantasievolle variant op American Football krijgt met de update een aantal belangrijke verbeteringen.

De ontwikkelaar en uitgever geven aan na de release van Blood Bowl 3 ontzettend veel berichten te hebben ontvangen over de staat van de game. Ondanks dat voor de release van Blood Bowl 3 meerdere keren een time-out werd aangevraagd, liep de uiteindelijke release allesbehalve vlekkeloos. Er werden veel zorgen geuit over de vele technische problemen, maar ook kregen Nacon en Cyanide Studios veel kritiek te verstouwen over de in-game aankopen. Op basis van alle feedback is er nu dus een grote update uitgebracht die een aantal problemen moet tackelen.

Eén van de belangrijkste aanpassingen is dat in-game uitrusting niet langer meer per speler hoeven worden gekocht en dat deze onbeperkt geldig zijn. Kanttekening hierbij is dat je de uitrusting alleen kunt gebruiken voor spelers die op dezelfde positie spelen, dus niet voor je gehele team. Iedereen die al meerdere van dezelfde in-game uitrusting heeft gekocht, wordt terugbetaald in Warpstone. Dit is de in-game valuta van Blood Bowl 3. De aanpassing wordt dus met terugwerkende kracht doorgevoerd.

Blood Bowl III review1

Blood Bowl 3 is momenteel speelbaar voor pc.

Bron: Nacon
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Blood Bowl III

Series

Blood Bowl

Uitgever

Nacon

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

23 februari 2023

Ontwikkelaar

Cyanide Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord