Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Blood Bowl III

  • Ontwikkelaar Cyanide Studio
  • Eerste releasedatum 23 februari 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Sport , Strategie
  • Gameliner score

Trailer: Blood Bowl 3 heeft een releasedatum

Nacon deelde vandaag een nieuwe trailer van Blood Bowl 3. De trailer geeft ons ook meteen de releasedatum mee.

Fans zullen blij zijn, want we hebben eindelijk een releasedatum voor Blood Bowl 3. In eerste instantie stond de game gepland voor een release in het eerste kwartaal van 2021. Die datum werd toen geschrapt, maar er werd geen nieuwe gegeven. Tijdens de Nacon Connect stream kwam er wel een nieuwe trailer voor Blood Bowl 3 tevoorschijn, maar nog steeds geen releasedatum. Blood Bowl 3 is een turn-based fantasie-sportgame en een vervolg op Blood Bowl 2 uit 2015.

Blood Bowl 3 staat op de planning voor 23 februari 2023.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?