Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Blood Bowl III

  • Ontwikkelaar Cyanide Studio
  • Eerste releasedatum 23 februari 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Sport , Strategie
  • Gameliner score

Trailer: Blood Bowl 3 is nog steeds onderweg

Nacon Connect had veel verschillende aankondigingen in petto, maar het onthullen van een releasedatum van Blood Bowl 3 is er niet één van. De game is nog steeds onderweg, zo leren we in een nieuwe trailer.

In eerste instantie stond Blood Bowl 3 gepland voor een release in het eerste kwartaal van 2021. Inmiddels zijn we in het derde kwartaal van 2023 beland en is het nog altijd wachten op een releasedatum. Wel heeft Nacon een nieuwe trailer vrijgegeven tijdens dienst Nacon Connect stream. In de trailer wordt vooral uitleg gegeven over Blood Bowl. Dus mocht je niet genoeg hebben aan mijn First Impression van Blood Bowl 3, dan is het wellicht de moeite waard de trailer even te bekijken.

Blood Bowl 3 heeft nog altijd geen exacte releasedatum. Wel is bekend dat de game verschijnt voor pc, Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Nacon Connect

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?