Nederlander in GRID-finale

Geplaatst:
Aangepast: 23 mei 2018 15:32

Twee weken geleden startte Codemasters een actie, waarbij je door het spelen van de demo van Race Driver GRID een nieuwe BMW 3-serie kon winnen. Vandaag vindt in Londen de finale plaats, en de 23-jarige Hollander Paulus Kampert verdedigt de trots van ons kikkerlandje.

In een week werd de demo van GRID maar liefst meer dan een miljoen keer gedownload. De vijf snelste racers mochten vandaag naar Londen: vier Fransen en onze Paulus.

Paulus:

Ik keek al lang uit naar GRID, want ik heb net een PlayStation 3 gekocht en wachtte op een coole racegame. Toen ik de demo gedownload had, kwam ik er achter dat ik al binnen vier rondjes heel snelle tijden neerzette.Ik zie de finale erg relaxed tegemoet. Ik schat mijn kansen niet heel hoog in, want de anderen zijn echte toppers. Ik ga er gewoon van genieten en vind het prachtig dat alles voor me geregeld wordt! Ik ben bovendien nog nooit in Londen geweest, dus dat wordt al een prachtige ervaring.

Laten we hopen dat het voor Paulus een succes wordt en dat hij zich binnenkort in die gewonnen BMW 3-serie mag vertonen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot GRID Autosport

Series

GRID

Uitgever

Codemasters

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Mobile, Nintendo Switch

Releasedatum

27 juni 2014

Ontwikkelaar

Codemasters

Gameliner Awards

-

Lees meer