GRID Autosport

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 27 juni 2014
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Mobile , Nintendo Switch
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Nederlander in GRID-finale

Twee weken geleden startte Codemasters een actie, waarbij je door het spelen van de demo van Race Driver GRID een nieuwe BMW 3-serie kon winnen. Vandaag vindt in Londen de finale plaats, en de 23-jarige Hollander Paulus Kampert verdedigt de trots van ons kikkerlandje.

In een week werd de demo van GRID maar liefst meer dan een miljoen keer gedownload. De vijf snelste racers mochten vandaag naar Londen: vier Fransen en onze Paulus.

Paulus:

Ik keek al lang uit naar GRID, want ik heb net een PlayStation 3 gekocht en wachtte op een coole racegame. Toen ik de demo gedownload had, kwam ik er achter dat ik al binnen vier rondjes heel snelle tijden neerzette.
Ik zie de finale erg relaxed tegemoet. Ik schat mijn kansen niet heel hoog in, want de anderen zijn echte toppers. Ik ga er gewoon van genieten en vind het prachtig dat alles voor me geregeld wordt! Ik ben bovendien nog nooit in Londen geweest, dus dat wordt al een prachtige ervaring.

Laten we hopen dat het voor Paulus een succes wordt en dat hij zich binnenkort in die gewonnen BMW 3-serie mag vertonen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?