GRID Autosport

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 27 juni 2014
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Mobile , Nintendo Switch
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Trailer: GRID Autosport racet naar Nintendo Switch

Tijdens de Nintendo Direct van gisterenavond zijn er een groot aantal third party-titels aangekondigd. Zo racet ook GRID Autosport naar de Nintendo Switch.

GRID Autosport kwam in 2014 uit voor de pc, PlayStation 3 en Xbox 360. Zo'n vijf jaar na de oorspronkelijke release komt de game naar de nieuwste console van Nintendo. Deze versie van GRID Autosport bevat alle DLC van het oorspronkelijke deel. Daarnaast heeft de Switch-versie de mogelijkheid tot bewegingsbesturing en aanpasbare besturing. Je kunt dus zelf kiezen wat het beste bij jouw persoonlijke speelstijl past.

GRID Autosport is momenteel te spelen op pc, PlayStation 3 en Xbox 360. De game komt deze zomer naar de Nintendo Switch.

Over auteur ClaudiaTjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?