GRID Autosport

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 27 juni 2014
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Mobile , Nintendo Switch
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Trailer: GRID Autosport volgende week naar Android

GRID Autosport komt volgende week naar Android. Dit maakte ontwikkelaar Feral Interactive bekend middels een trailer.

GRID Autosport verscheen in de zomer van 2014 voor de pc en consoles uit die tijd. In 2015 bracht ontwikkelaar Feral Interactive de game naar macOS en Linux-machines en in 2017 kwam de game op iOS-apparaten uit. De game is dus inmiddels al meer dan vijf jaar uit, maar begin dit jaar werd aangekondigd dat GRID Autosport naar de Switch komt. Inmiddels is de game op de hybride console van Nintendo verschenen, maar daar houdt Codemasters het niet bij. De uitgever onthulde onlangs middels een nieuwe trailer dat de game ook naar Android-apparaten komt. De Android port wordt ontwikkeld door Feral Interactive, die ook verantwoordelijk was voor de iOS port van de game.

GRID Autosport komt 26 november naar Android.

Over auteur ClaudiaTjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?