Need For Speed Unbound's graffiti is jouw feestje

Geplaatst:
Aangepast: 14 oktober 2022 21:25

Als er één ding is waar de Need For Speed community de afgelopen week wel over heeft gebakkeleid, dan is het wel de artistieke keuzes van Criterion. Need For Speed Unbound - de aankomende telg in de serie - is op dat vlak op z'n minst opmerkelijk te noemen. De een vindt de graffiti niks, de ander vindt het wel dope zolang men er maar wat over te zeggen heeft. Beide partijen krijgen hun zin, aldus EA.

De visuele effecten zijn namelijk naar wens in te stellen, iets waar de laatste Need For Speed Unbound trailer maar al te graag de nadruk op legt. Mensen zeuren al tijden om meer customization opties, iets waar Underground enorm populair door werd. En EA zou natuurlijk EA niet zijn als men niet naar de achterban luistert.

Zo zie je maar. Jij vraagt, EA draait. Plus, custom effecten vormen uiteraard een prima manier om er hier en daar een microtransatietje in te frommelen. Win-win dus. Maar goed, misschien zit je helemaal niet op die opsmuk te wachten. Ook geen probleem. Mocht je die graffiti-achtige opmaak helemaal niks vinden dan kun je dat ook uitzetten.

Nou, kijk eens aan. Iedereen blij. Bedankt, EA! Need For Speed Unbound verschijnt 2 december op de PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Bron: EA
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Need for Speed Unbound

Series

Need for Speed

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2 december 2022

Ontwikkelaar

Criterion Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord