Need for Speed Unbound

  • Ontwikkelaar Criterion Studios
  • Eerste releasedatum 2 december 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Racing
  • Gameliner score -

Trailer: Need for Speed Unbound officieel onthuld

Nadat de geruchtenmolen rondom Need for Speed Unbound op volle toeren draaide, is de game eindelijk officieel uit de doeken gedaan. De game ligt rond de feestdagen in de winkelschappen.

Vorige week deden geruchten vermoeden dat Need for Speed Unbound binnenkort onthuld zou worden. Toen er zeer recentelijk screenshots van Need for Speed Unbound opdoken, leek een onthulling imminent te zijn. Dat was inderdaad het geval, want de game is vandaag officieel onthuld middels een eerste trailer. In deze nieuwe game kun je onder andere racen tegen de klok, de politie te slim af zijn en deelnemen aan wekelijkse kwalificatietoernooien om The Grand, de ultieme straatrace-uitdaging van Lakeshore, te bereiken.

De eerste trailer, welke wordt ondersteund door een origineel nummer van A$AP Rocky, is hieronder te vinden.

Need for Speed Unbound verschijnt op 2 december 2022 op de PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

BRON Need for Speed

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?