Need for Speed Unbound

  • Ontwikkelaar Criterion Studios
  • Eerste releasedatum 2 december 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Screenshots: Eerste screenshots Need For Speed Unbound getoond

Een nieuwe Need for Speed-game is onderweg met Need for Speed Unbound. Van een officiële trailer is nog geen sprake, wel zijn er inmiddels screenshots van de door Electronic Arts ontwikkelde game opgedoken via de Japanse retailer Neowing.

Op de screenshots kunnen liefhebbers van de Need For Speed-franchise kennismaken met nieuwe designs voor de auto's en chauffeurs, maar ook een algemene visuele indruk krijgen. Als we de screenshots mogen geloven, lijkt gebruik te worden gemaakt van een anime-achtige stijl. Er zijn ook via deze website overeenkomsten te signaleren met wat insider Tom Henderson over Need For Speed Unbound vermeld heeft. Zo staat er een personage bij het kentekenbord ''A-S-A-P'', dit lijkt verwantschap te tonen met het gerucht dat rapper A$AP Rocky een rol gaat hebben bij de onthulling van de racegame. A-S-A-P zou ook kunnen staan voor de verwachting dat de game zo snel mogelijk uitkomt. Dit gaat dan waarschijnlijk om 2 december 2022. Op de site van Neowing staat deze specifieke datum ook bij de game vermeld. Wat verder opvallend is, is dat de game alleen voor de PlayStation 5 en Xbox Series staat gepland. Gespeculeerd wordt dat Need For Speed Unbound alleen voor de nieuwe generatie consoles uitkomt. De screenshots, met de name van de game duidelijk in beeld, zijn hieronder te zien.

Aansluitend op het verhaal van Tom Henderson, lijkt een onthulling van Need For Speed Unbound nabij te zijn. Zodra we A$AP Rocky zien rappen in de eerste trailer, weten we zeker dat de screenshots echt zijn.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?