New Game Plus details voor Alan Wake 2 onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 26 oktober 2023 15:45

Voordat horror fanaten morgen massaal in de horrorgame Alan Wake 2 duiken, heeft Remedy Entertainment nog een trailer en wat nieuwe informatie voor je klaarstaan. De details rondom de New Game Plus modus voor Alan Wake 2 zijn namelijk onthuld.

Wanneer je Alan Wake 2 opstart zul je het nog zonder de New Game Plus modus moeten doen. Via Twitter laat Remedy weten dat deze modus in ontwikkeling is. Hoewel ze de datum van de update niet bekendmaken, worden er wel sappige details onthuld. Alle wapens en upgrades die je tijdens je eerste playthrough hebt vrijgespeeld zijn beschikbaar in New Game Plus. Daarnaast krijg je toegang tot de Nightmare moeilijkheidsgraad. Dat is niet het enige wat New Game Plus gaat brengen, want er wordt gesproken over nieuwe manuscript pagina's, nieuwe video content en een alternatieve verhaallijn. Als je alvast in de sfeer wil komen dan kun je hieronder griezelen met de launchtrailer van Alan Wake 2. De nachtmerrie van Alan Wake 2 werd in een eerdere trailer al uitgelicht.

Alan Wake 2 verschijnt op 27 oktober voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Alan Wake 2

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

27 oktober 2023

Ontwikkelaar

Remedy

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord