Niet iedereen was op de hoogte van de Wii MotionPlus

Toen Nintendo op de afgelopen E3 de Wii MotionPlus aankondigde dachten velen dat er snel titels zouden uitkomen die dit apparaatje zou ondersteunen. Helaas is minder waar, want naast het publiek werden ontwikkelaars ook voor het eerst ingelicht. De Wii MotionPlus is een apparaatje dat aan de Wiimote kan worden bevestigd, zodat je bewegingen beter worden geregistreerd.

Bij LucasArts waren ze dus niet blij met de late mededeling, want hun aankomende titel Star Wars The Clone Wars: Lightsaber Duels was net klaar toen ze te horen kregen over de Wii MotionPlus. In Star Wars The Clone Wars: Lightsaber Duels gebruik je de Wiimote als lightsaber en hierbij speelt timing en precisie dus een grote rol die beter tot hun recht waren gekomen met de Wii MotionPlus.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?