Nieuwe Aliens-horrorgame in de maak

Geplaatst:

De Aliens-franchise is bezig met een comeback. Naast de aankomende film en tv-serie is er nu ook bekendgemaakt dat er een nieuwe horrorfilm wordt ontwikkeld.

Onder de simpele doch effectieve naam 'Aliens' gaat ontwikkelaar Survios aan de slag. Ze werken samen met 20th Century Games aan een nieuwe singleplayer horrorgame. De game speelt zich af tussen de eerste twee films in. Je speelt als een veteraan die nog een appeltje te schillen heeft met de Xenomorphs. De titel wordt ontwikkeld met Unreal Engine 5 en is straks speelbaar in VR. Geen nood, je kunt de game ook op een reguliere manier spelen, VR is optioneel.

Aliens is niet de enige nieuwe, uhm, Aliens-game in aantocht. Tijdens Summer Game Fest werd de strategiegame Aliens: Dark Descent aangekondigd.

Aliens Horrorgame 2022 VR

Wanneer Aliens gaat verschijnen is nog niet bekend. De horrorgame komt naar pc, VR en consoles.

Bron: Survios
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Aliens

Series

-

Uitgever

Survios

Reviewscore

-

Platforms

Pc, VR, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Survios

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord