Nieuwe Assassin's Creed Shadows gameplaybeelden onthuld

Geplaatst: 10 juni 2024 22:31
-

Het paradepaardje van Ubisoft diende als afsluiter van de Ubisoft Forward-showcase. Check hier de nieuwe gameplaybeelden van Assassin's Creed Shadows!

Meer dan twaalf minuten worden vrijgegeven tijdens het fuifje van Ubisoft. We beginnen met het verkennen van Fukuchiyama. De Japanse setting biedt veel voor de spelers - het is een lust voor het oog. De vredige omgeving wordt echter flink opgeschud. De samoerai Yasuke heeft namelijk een taak: vermoord Fujioka. De krijger maakt vooral gebruik van brute kracht om zijn opponenten van het leven te beroven. In tegenstelling tot de shinobi Naoe, die juist aan de hand van stealth te werk gaat. Zij klautert als een ware Assassino de daken op en maakt korte metten met menig tegenstander. Als afsluiter krijgen we een teaser te zien van de open-wereld in Assassin's Creed Shadows.

Assassin's Creed Shadows is beschikbaar vanaf 15 november voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: Ubisoft Forward
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed Shadows

Ontwikkelaar:

Ubisoft

Uitgever:

Ubisoft

Release:

15 november 2024

-

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord