Kersenbloesem en bloedspetters in Assassin's Creed Shadows

Geplaatst: 9 juni 2024 20:45
-

Ubisoft fans hoeven niet helemaal te wachten tot maandag 10 juni voor Assassin's Creed nieuws. Nee, nee, dit zijn de eerste gameplaybeelden van Assassin's Creed Shadows!

Er valt al aardig wat te zeggen over de nieuwe Assassin's Creed. Zo is er al gejammer omtrent de afkomst van de hoofdpersonages in Assassin's Creed Shadows. Wij geven echter om de eerste beelden en die krijgen we dan ook eindelijk te zien. In onderstaande gameplaytrailer zien we hoe samoerai Yasuke en shinobi Naoe korte metten maken met menig cronie van de badguys in het feodale Japan. Dat doen we natuurlijk wel in de geheel open wereld waarin we tegen menig vijand oplopen die flink outleveled is zoals in Assassin's Creed Valhalla.

Assassin's Creed Shadows verschijnt op 15 november 2024 voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. Meer gameplay zien? Check dan hier de gameplaybeelden van Indiana Jones and the Great Circle, gameplaybeelden van Perfect Dark of de grimmige S.T.A.L.K.E.R. 2 gameplay!

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed Shadows

Ontwikkelaar:

Ubisoft

Uitgever:

Ubisoft

Release:

15 november 2024

-

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord