Classic momenten in Indiana Jones and the Great Circle

Geplaatst: 9 juni 2024 20:20
Aangepast: 9 juni 2024 20:20
-

Terwijl de wereld nog in de rouw is omtrent het gemis van Nathan Drake en zijn Uncharted-franchise, weet een echte klassieker dat gat op te vullen. Indiana Jones and the Great Circle bevat al de momentjes die je mag verwachten van ons Indiana.

Je moet haast onder een steen hebben geleefd wil je niet weten wie Indiana Jones is. Toch kunnen wij het begrijpen dat er gamers zijn die nog niet wisten dat er een nieuwe game omtrent de avonturier komt te verschijnen. Daar komt na de release van de Indiana Jones and the Great Circle gameplaybeelden verandering in. In de gameplaybeelden van Indiana Jones and the Great Circle krijgen we een flinke greep uit een missie hoog in de bergen. We zien de typerende humor van de held en natuurlijk zien we ook hoe hij zich uit precaire situaties weet te stuntelen. De stem van Indiana is overigens van hoog niveau. Het is namelijk Troy Baker die Indiana Jones van geluid voorziet in The Great Circle!

Indiana Jones and the Great Circle komt ergens eind 2024 te verschijnen voor Xbox Series X|S en pc. Daarnaast is de game direct op dag één verkrijgbaar via Game Pass. Meer Xbox Games Showcase nieuws lezen? Bekijk dan hier de gameplaybeelden van Perfect Dark, de aankondiging van DOOM: The Dark Ages en nieuwe beelden van Fable!

Bron: Xbox Games Showcase
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Indiana Jones and the Great Circle

Ontwikkelaar:

MachineGames

Uitgever:

Bethesda Softworks

Release:

2024

-

Pc, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord