Fable verschijnt in 2025 voor de pc en Xbox Series

-

Het belooft een fabelachtige showcase te worden voor de fans van Xbox. Zeker wanneer Playground Games ook nog even met Fable langskomen!

In geheel Britse stijl wordt de nieuwe trailer van Fable vrijgegeven. Onder commentaar van Humphry - naar eigen zeggen een enorme held - wordt de trailer verrijkt. De beste man is al een tijdje met pensioen, maar moet binnenkort de wapens weer oppakken. Een mysterieuze dreiging arriveert in de magische wereld van Albion en het is aan de speler om samen met Humphry hier een stokje voor te steken. Ben jij klaar voor een nieuw begin in deze legendarisch serie?

Fable is beschikbaar in 2025 voor de pc en Xbox Series X|S. Meer Xbox-nieuws? Check hier de gameplaybeelden van Perfect Dark en de onthulling van DOOM: The Dark Ages.

Bron: Xbox Games Showcase
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fable

Ontwikkelaar:

Playground Games

Uitgever:

Microsoft Game Studios

Release:

Onbekend

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord