Eindelijk gameplaybeelden van Perfect Dark

Geplaatst: 9 juni 2024 20:07
Aangepast: 14 juni 2024 11:32
-

Het is alweer vier jaar geleden dat Perfect Dark werd aangekondigd. Sindsdien bleef het op berichten over de moeizame ontwikkeling van Perfect Dark na, akelig stil rondom de game. Daar komt nu verandering in, want hier zijn kakelverse Perfect Dark gameplaybeelden!

Vier jaar is niet niets, maar blijkbaar heeft ontwikkelaar The Initiative er baat bij gehad. De Perfect Dark (2024) gameplay ziet er namelijk erg gelikt uit. In de gameplaytrailer horen en zien we Joanna Dark jacht maken op 's werelds grootste crimineel; Daniel Carrington. Wat eerst de jacht op een reguliere badguy lijkt, transformeert al snel in een klopjacht die draait om het redden van miljoenen levens. Dat doen we natuurlijk geheel in stijl want Joanna Dark beschikt over de nieuwste foefjes en fungeert als de meest efficiënte speciaal agent.

Overigens is er nog geen eind aan het wachten in zicht. Perfect Dark kent namelijk nog niet eens iets dat in de buurt komt van een releasedatum. Overigens komt er een lading aan nieuws voorbij gedurende de Xbox Games Showcase. Lees bijvoorbeeld nu over de nieuwste trailer van Fable en weet de aankondiging van Clair Obscur: Expedition 33 vriend en vijand!

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Perfect Dark

Ontwikkelaar:

The Initiative

Uitgever:

Xbox Game Studios

Release:

NNB

-

Pc, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Avatar T1mothyS
T1mothyS

10 juni 2024 om 14:33

Heel bijzonder wel, gezien het feit dat PD in ontwikkelinghel zat. Wat ze echter lieten zien is behoorlijk onwerkelijk. Hopelijk is het ook gameplay en niet gefabriceerd in UE5 oid.

Avatar RudeRudeson
RudeRudeson

10 juni 2024 om 21:26

@T1mothyS Ziet er oprecht vet uit toch?

Avatar T1mothyS
T1mothyS

11 juni 2024 om 17:47

@RudeRudeson jazeker, maar daar zit mijn angst in of t echt is. Frisse blik op wat PD is. Beetje Deus Ex meets AC meets PD?

Avatar RudeRudeson
RudeRudeson

11 juni 2024 om 22:07

@T1mothyS Echt is het wel volgens mij, ben benieuwd hoe lang de game is vooral. Deus Ex zie ik wel, ook wel een beetje tactische elementjes. AC zie ik niet zo, of bedoel je dan de stealth?

Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord