Guitar Hero 3: Legends of Rock

  • Ontwikkelaar Neversoft Interactive
  • Eerste releasedatum 23 november 2007
  • Platformen Xbox 360
  • Gameliner score -

Nieuwe CD van Metallica ook naar Guitar Hero 3

Wie Guitar Hero 3 in zijn kamertje heeft staan én houdt Metallica muziek, mag vrijdag in zijn handjes knijpen. Dan komt namelijk niet alleen de nieuwe CD van Metallica uit in normale vorm, maar ook in Guitar Hero vorm!

Vanaf vrijdag kun je namelijk een Metallica pakket downloaden voor jouw Guitar Hero. Het pakket kost op de Xbox 360 1440 punten, en op de PlayStation 3 ben je $17,99 kwijt voor het pakket. Let's rock and roll with Metallica!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?